löprunda

Nu på eftermiddagen följde jag med pappa ut och sprang en vända. Det var galet jobbigt eftersom det var skapligt varmt ute och pappa springer på i friskt tempo! Sprang en bra bit innan vi var hemma igen, då drog han ut och sprang en extravända . Den karln är rätt galen.. Tror jag ligger mitt mellan mammas och pappas kondition. Mamma springer jag lätt ifrån och pappa springer lätt ifrån mig. Fast han sa faktiskt att jag hängde med mycket bättre än vad han hade trott :D
Har ett eget knep när jag springer: andas in i ca 3 steg med näsan och andas ut 3-4 steg genom munnen och försök håll det. Går mkt bättre och man blir inte extremflåsig. Sen en till grej, No music! Brukar alltid ha det annars men idag ville pappa att jag inte skulle ha det. Hörde mkt bättre min andning då och det funkar faktiskt bättre för mig när jag inte lyssnar på mina låtar :)
Nu ska jag sova lite! Imorgon är det skola, känner mig inte spec laddad..

Hörsdå!


Konfirmation

Morgonen startade med att fixa håret på Josse. Lockade hennes hår med plattången samtidigt som vi fick besök i hemmet. En liten fågel lyckades hitta dörröppningen och flyga in, den lämnade spår efter sig i hallen..
Idag konfirmerade sig syrran, tog väääldigt lång tid. Närmare sagt så var det skittråkigt att vänta på att få åka hem igen. Väl hemma igen samlades släkt och vänner för att "fira", eller vad man nu kallar det? Käkade smörgåstårta, tårtor, jordgubbar och kakor.
 
Hann passa på att sola lite senare på eftermiddagen, dock vill det inte ta riktigt. Ärligt talat måste jag vara den blekaste i hela släkten. Börjar nästan fundera lite om jag verkligen hör hemma i denna familj? haha
Jag är den blekaste i hyn, har det ljusaste håret och grönbruna ögon gämfört med dom andra blåögda svenskarna här.
Mormor ser inte heller ut att komma från samma släkt, hon är istället mycket, mycket brunare än vad alla andra här är.




Minsta livet här idag! Lilla kusinen Lucas är så söt :)

Älskar vädret!

Är kanonskönt ute, varit ute hela dagen. Passat på att göra massa saker i solen, hann även med att somna till en stund på studsmattan. Pappa lärde mig att klippa gräsmattan också, dock tyckte han att jag slarvade lite..  menmen, vad kan han förvänta sig? :)

Var nyss och färgade håret på farmor, färgade lite ljusa slingor i mitt eget hår också på samma gång eftersom det blev massa färg över.
Hoppas på att jag blivit lite sommarbrun idag iaf, börjar gå om syrran :D
Nej nu måste jag återgå till mitt städande av rummet..

Hörsdå :)


Sol och varmt :)

Var ute och red tidigt imorse, hade redan hunnit bli såpass varmt att hästen var skapligt svettig efter bara en halvtimme. Han är så gullig :')
Nu är det dags för lite sun lotion och sol! Ska passa på att duscha hästarna idag också

Hörsdå :)


lugn fredagskväll

Fick för mig att stanna hemma ikväll, ärligt talat så var det skapligt skönt att ta det lugnt en fredagskväll för en gångs skull! Har börjat städa på rummet, rensat ut lite av garderoben, fixat hästarna, tagit en promenad med mamma och duschat. Kämpade ganska länge med att försöka få ur allt grus ur min hårbotten sedan Syffe kastade massa sand i håret på mig. Det ville sig inte riktigt och jag har säkert massa kvar tyvärr..
Imorgon ska jag upp tidigt för att hinna rida innan det blir varmt ute, sedan är det bikini som gäller resten av dagen! :D

Hörsdå!


Tid

.. finns det tyvärr inte gott om. Hann bara hälften jag skulle göra idag. Helgen lär iaf bli jobbig, har skaaaaaapligt mkt att göra. Idag hann jag iaf rida dom två hästarna jag skulle rida, Orri fick stå och jag kom in så sent att jag inte hann springa med pappa. Det var lite surt för jag var laddad!
Snart dags att sova men innan det blire plugg..

Hörsdå!

Irriterad

Fan va arg jag blir på det här äckliga vädret! Det är galet att det aldrig kan vara varmt och soligt. När väl solen är framme blåser det som sjutton och är den inte framme då blåser det fan inget. Ska nu inte solen vara framme kan det väl iaf åska lite? Finns inge mysigare än när det åskar! Johanna gillar åskan :)
Köpte två nya bikinisar igår, kanske man skulle ta på sig en av dom och simma ut till stallet? Slipper iallafall bli blöt om fötterna, kommer bli Dyngsur!
Nej, nu måste jag hålla minen och vada mig ut till stallet....
 hörsdå!


Skolan..

Sitter i skolan och har samhällskunskap. Tyvärr gör vi inte så mycket utan vi snackar mest och väntar på att det ska bli lunch. Lisa fick en röd prick i pannan utav läraren för att vi kom försent :) Slutar inte förrän halv 4 idag.. Ska försöka hålla mig vaken tills dess.
Ikväll ska jag rida och sen köra lillhästen. Hinner jag blir det en kortare löprunda också.
Uppdaterar när jag kommer hem
Hörsdå!

Grattis Nico!

Idag fyller världens bästa nico 17 år, massa grattis till henne! Hoppas du får en bra dag gumman :)<3



I mammas fotspår!

Britneys barn förstörde hotellrum!
Pojkarna ska ha förstört gardinerna, ritat på väggarna och borden och även ha gjort sina toalettbehov i hotellets pool! Verkar som att Britney uppfostrar två små rockstjärne-wannabes! En hotellanställd har läckt till Globe Magazine att kommer att kosta Britney cirka 150 000 kr i skadestånd! Oops!
Haha, dom verkar bli som sin mor...

Snart sommar och sol!

Nyss hemkommen från en härlig kvällspromenad med grannen! Jätteskönt i luften och det luktade sommar. Dock var det mkt småkryp i luften och grannen både svalde och fick dem i ögat.
 Skoldagen var rätt seg med mkt "sitta och vänta tid". Idag passade vi även på att släppa ihop Solo och Nordisen, vilket gick kanon!
Imorgon ska vi iväg med Solo till Västerås och hoppa lite. Ska bli spännande :)
Nej, nu måste jag sätta mig och plugga lite...

Hörsdå!


Söndag

Nu var det ett tag sen jag skrev, har varit ganska mkt igen. I fredagskväll sov jag hos Vicky, vi var ute och kom inte hem förrän runt klockan 6 på morgonen. Halvt döda somnade vi på en gång i hennes säng. Någon av oss två var väldigt smart och hade ställt ett vattenglas med vatten i sängen i sömnen.
Runt 10 ringer fredda och väcker oss, sedan var han gullig och skjutsade hem mig. Sov bort halva den dagen, blev lite mkt kvällen innan så Johanna var inte världens piggaste. Mot kvällen tränade grannen mig lite, blev hoppning på ridbanan och min lilla bebis skötte sig exemplariskt :D Mamma kom även förbi och tittade lite.
När träningen var klar traskade jag, grannen och hästen ner till ån där familjen och massa grannar satt och fikade i solnedgången. Blev lite fikamys och ponnyridning där nere innan vi drog hem igen.
Nu ska jag snart ner och fixa det sista i stallet för ikväll kommer grannens Nordisen hem :D
Pussdå!

Inte en lugn stund

Tog ut hästarna imorse, fixade mig snabbt, drog till västerås där jag mötte Cajsa, Pauline och Malin. Var med dom tills Lisa kom och då drog vi och käkade och köpte lite kläder. Nyss hemkommen, bara att slänga på sig andra kläder och dra till Malin, dit några till ska. Paaartyyyy 
Lite senare blir det Sala.
Nej nu måste jag skynda mig
hörsdå :)

hahaha

skapligt skön snubbe!



ledig!

Ingen skola förrän måndag nu och då startar vi dagen med att bomba vatten!!
Mys med Lisa idag efter skolan, följde med Corr och provade glasögon. Vi hördes nog rätt bra där inne, jag vill ha ett par rosa/lila som jag hittade! Tog bussen hem och gick dom sista 3 km. Nu ska jag ut och rida, sedan blir det smörjning och putsning resten utav kvällen av alla sadlar och träns som ska iväg från stallet. Hjälp efterlyses!!!
Hörsdå

God morgon!

Sitter här och käkar frukost, eller närmare bestämt en Johannasmoothie! Ingen kan tacka nej till en sån, gaaalet gott :D
Ska snart dra till skolan, är egentligen hemma för att jag är sjuk men måste hämta dom där rackarns böckerna jag glömde igår. Ibland undrar jag om jag har lyckats glömma kvar min hjärna någonstans också?
Skulle dra en fika sen efter det med min lilla Lisagrisa. Me like!
Ärligt talat, ska Rosing bli morsa igen? Stackars barn..



Coca-Cola light med klackar!

Coca-Cola light är snyggare än någonsin! Läste precis att en limiterad kollektion flaskor kommer att ges ut. Ansiktet bakom designen är Manolo Blahnik, så nu ska jag bege mig ut på exklusiva fashion events i Europa och leta på min flaska ;)


mästerkocken!

Eftersom jag är den bästa i detta hus på att laga körtfärssås fick jag hjälpa mamma att göra det idag. Det är den enda maträtten jag kan göra..




krasslig

Nyss hemkommen från skolan. Hade egentligen tänkt att stanna hemma idag men fick reda på att vi skulle ha nationellt prov idag så det var bara att knalla iväg till skolan iallafall. Var en ganska seg dag, gick på 1,5 lektion. Resten av tiden satt vi bara och skrattade åt allt. Lisa och Vicky var snälla och följde med mig till skolsköterskan för ett samtal om mina "yrselanfall" och att jag är sjuk hela tiden. Blodtrycket var något lågt så jag måste dricka mkt vatten. Annars var det ingen fara så länge jag inte blir sämre, då måste jag ringa på måndag. Nej, nu måste jag dra och dricka något varmt och läsa lite skvaller! Mår inte bra idag heller tyvärr så hästen får vila igen.
En sista sak bara! Nico, du måste lägga ner ögonbrynssnubben. Han är inte snygg :D

Hörsdå :)

Glitter

Ärligt talat, det bästa tricket som finns till kvällen är väl ändå glitter? Älskar min glittereyeliner från make up store och deras andra produkter! Sen påstår dom också att kyssar motverkar stress.
Nej, nu ska jag käka en frukt så jag blir frisk någon gång!
Pussdå

hemma

Idag är jag hemma och är sjuk. Feber, förkyld, hostar, ont i kroppen osv. Blir inte bättre heller av att det är pissväder ute!
Har sovit bort halva dagen och nu sitter jag och roar mig åt den söta lilla noshörningen. Jag kommer aldrig att tröttna på den :D 





Snyggt!

Har inte så mycket för mig just nu. Tittat runt lite på olika frisyrer och bestämt mig för att klippa flikig lugg till hösten, om jag nu klarar av att hålla mig så länge.. Hittade även lite roliga saker om hår. Hårrötterna påverkas av ditt humör, äggula och öl ska tydligen vara bra för ditt hår och ger starkare och friskare naglar. Citron bleker håret men är ingen bra metod, på sikt är den uttorkande.
Hittade faktiskt lite snyggt!

Söndag

Blev hemskjutsad från stallet idag, var såpass yr att jag inte fick cykla hem. När jag var hemma igen vilade jag och tröck i mig en massa socker, blev tack och lov lite bättre efter det. Måste snart in och kolla vad det är som spökar.
Lilla grannen på 6 år ville rida, tog ut Orri för lite ponnyridning. Kanske framtidens nya Malin Baryard? Det tror jag iaf!
Blev tyvärr ingen gullig bild för jag hade ingen kamera med mig och mobilkameran är inte mycket att hänga upp i julgranen. Nu på kvällen fick grannarna agera som hinderbyggare, tog några skutt på banan. Det går lite upp och ner i träningen med den lilla grisen! Han var grymt taggad på dom små kryssen iaf^^



Sen kan man ju få för sig att springa över kameramannen också! Knepig häst det där..


Hejdå kompis!

Min kompis nico har tyvärr gått och blivit kär i en norsk folkdanssångare. Snart flyttar hon väl också!
Nej brudar, vet ni vad? Snart får vi åka och hälsa på den där lilla tjejtjusaren i norge!


trött

Vill bara hoppa ner i sängen igen. Är påväg till stallet, men känner mig inte ett dugg laddad. Ont i huvudet och förkyld, min vanliga otur. När jag kommer hem igen ska grannen få träna mig lite. Ska försöka hoppa Solo.
Nu måste jag cykla iväg..
Hörsdå!

gårkvällen

Hade en jättetrevlig kväll igår hos Vicky med nästan alla tjejer! Startade med grillning, sedan blev det lekparken och lekar som bl.a. "jag har aldrig".. Några glas senare kom det dit fler folk som höjde ljudet något! Fortsatte med lekar, snackade "tjejsnack" och Vickys hem förvandlades snart till en onykter frisörsalong. Efter det blev det kebaben och sedan promenad tillbaka till skuggan.
Lite sömn satte sina spår. Idag på körkortskursen höll jag på att svimma, hur lyckas jag jämt?





Fredag kväll :)

Skolan idag var lite småseg, hade mest hål. Dock gjorde smarta Johanna bort sig tre jävla gånger idag, piiiinsamt värre! Fick skjuts av grannen hem, drog till stallet och efter det blev det dusch och fix. Blev nyss kvar, ska snart ta bussen in till Sala och träffa flickorna. Grillning och skratt står på schemat! Vi får hoppas på en trevlig kväll :)
Har gått runt och varit orange hela dagen, så nu kände jag för att bli lite lila!
Hörs då!

Laddar för en ny dag

Äntligen fixat hästarna, duschat och lite sånt. Nu är det bara att börja ladda för en ny skoldag med nationellt prov i spanska imorgon. Jippi! Kan inte bli roligare...
Fick en bild av Lisa sen naturkunskapen i tisdags. Jag lyckas alltid somna på dom lektionerna.. Pinsamt Johanna

Godnatt gullungar!

Hörsdå :D
 


Härlig brud det där!

Inte nog med att tjejen kan grilla, hon är grym på att fixa bloggar också!
Tack bästaste nico för min prinsessblogg :)


Sol!

Ännu en skoldag avklarad och en dag närmre sommarlovet! Dagen idag var ganska soft.. Gillar mina dryga små flickor, vad vore en dag i skolan utan girlsen i klassen?
Vädret börjar äntligen likna ngt! Dock är det lite kallt än. Ska snart ut och rida, efter det blir det en springrunda.

Vi hörs då :)

Onsdag

Nationella på morgonen i matte. Vi håller tummarna på det bästa!
Efter det blev jag hämtad av morbrors sambo, skulle hjälpa henne att köra iväg deras hästar. Mina planer om att rida och springa idag sprack då det tog närmare hela eftermiddagen att köra dom. Hemma vid 8 och nu är jag skapligt trött. Snart blire sova och ladda för en ny tråkig skoldag.
Hörsdå ! :)


dagens med bl.a. lackleggings


Moget flickor! ;)

Ni lever i era drömmar, min riddare är påväg!



hatar äckliga vattenballonger

Kom hem dyngsur efter skolans vattenkrig. Somnade ganska snart under mina täcken, vaknade någon timme senare med ont i halsen och frös lika mkt som jag gjorde innan.. Vänta ni bara..

tränat

Sitter nu nyduschad här, har tränat ett hoppass på banan. Gick kanoners, snart är vi ute och sopar banorna :D
Direkt därefter drog jag hem och bytte om för att sedan dra ut och springa med syrran. Var egentligen ingen höjdare märkte jag, mina ben kändes som dom skulle ge vika hela tiden men konstigt nog sprang vi hela rundan.
Känner mig nöjd, nu är det dags för lite ballar av stål!
Hörsdå :D

ny vecka igen

Vaknade upp imorse och upptäckte snart ljudet av spöregn som slog mot rutan. Där sprack mitt klädval och det fick bli myskläder istället :)
Slutade skolan vid 12, efter det drog jag, Lisa, Elvis och Vicky till stan och kollade runt lite. Blev även lite brun färg efter solariet, me like!
Hittade lite småsaker på stan. Nu ska jag städa upp lite snabbt på mitt rum, sedan ska jag ut och rida, springa och ta in kusarna.
Hörsdå :)



Bilder sen valborg

Bättre sent än aldrig! Var en trevlig valborg med skönaste kompisarna :)




Aldrig, aldrig, aldrig..

Aldrig i hela mitt liv tänker jag ta på mig en byxdress. Hur kan folk gilla det? Det är fan inte snyggt!

Galet

Galet gott med godis!
Smartis är både gott, fina att titta på och lite nyttigt. Vad jag menar är att något nyttigt lär dom väl ändå innehålla?




RSS 2.0