vadskamanskriva?

Jag har brist på saker att skriva om. Det händer inte så jättemycket just nu om dagarna, badar, solar och rider på kvällarna. Vill bara komma iväg på semester någon gång!!

Har ridit med ridstövlar och ridväst två dagar i rad nu, slutade med såriga fötter och ömma och något blåa nyckelben. Detta är inte alls skönt kan jag meddela, därför blir det ridskor och utan ridväst i några dagar framöver.

Hörsdå!

Söndag

Blev bad i gropen idag igen med sandra och jennie, men denna gång även med ellinor och hennes kille. Vi var ner och badade fler gånger vilket var jätteskönt och svalkande. Nu sitter jag är med en skapligt ful solbränna och något bränd på axlar och kinder trots mitt coola spraysolskydd. Snodde jennies bild från hennes blogg!



När jag kom hem cyklade jag och pappa och köpte glass. Blev en twister som vanligt, barnsligt god den där glassen är!
Passade på att svänga förbi Kjell och Maria när vi ändå var ute, dom har köpt en liten labradorvalp, galet söt och busig.

Mot kvällskvisten fick jag lite träningshjälp av grannen. Hon tyckte jag skulle hoppa Solo vilket gick bra. Han tycker det är kul och är smidig som en katt. Tack granis för att du ställer upp som hinderbyggare. Blir mer soft för mig då :)


Ha en trevlig kväll gullungar!

Gropen

Varit hela dagen i gropen med Jennie och Sandra. Börjar få lite färg, dock är det lååååångt kvar. Tydligen tävlar jag och Lisa, jag ska vinna och inge fusk nu bruden med bus!! Igår fick jag solskyddsspray, skitkul tycker jag och smörjer in mig hela tiden. Under soldagarna är mina läppar nuförtiden täckta med solstift, dom gillar tydligen inte solen, då dom blir knallröda.

Sitter faktiskt nere med päronen och grannarna och kollar lite på speedway. Lite spännande är det eftersom dom ryker ihop lite ibland, favoriten är som vanligt Nicki!

Dags att kolla lite till och heja fram snyggingen till seger! Därefter blir det träning med min lilla hamburgare ute i hagen, han är för söt han :)

Trevlig kväll sötnosar! Hörsdå :)


Oboy, vilket vackert väder..

..  solen skiner idag!
Därför kommer vi befinna oss vid gropen och baaaaaaaaaaaada :D Först måste jag bara byta bikini, den här har en tendens till att öppna sig. Ha en kanondag i kanonvädret!
Hörs då snyggingar! :)

?

Haha ja, så kan man ku också göra..


Robin Bengtsson, ganska snygg va?

Själv är man blek, men nog kan jag vara glad för det! :)


Rix fm festival och sol!

Kanonväder igårkväll på rix fm festivalen, dit jag och Lisa var! Spel, sång och glädje, det tackar vi inte nej till.
Tack vare Lisas syrra så fick vi se Robin Bengtsson också. När vi nästan står längst fram bland alla människor får Lisa ett sms från sin syrra där det stod att hon nästan står vid Robin. Vi skyndar oss till folket som står lite längre bak, där vi tillslut fick syn på honom. Vi vågade oss fram och tog ett par kort, det gjorde ju våran kväll iallafall!

Hem från Västerås igen la vi oss i sängen och tittade på Twilight, en film som jag blev totalt kär i. Lite frestande skulle det vara att ha en egen vampyr..

Vaknade ganska sent, kollade klart på det sista av filmen vi inte orkade se igår och cyklade iväg till gropen för att sola och bada lite. Svinkallt i vattnet men jag var stark nog att ta mig i iallafall, starkare än Lisa som bara solade! Fiskarna i vattnet försökte bita mig i fötterna, vilka dumma jävlar. Tror dom att dom är vampyrer eller?

När vi kom tillbaka hem till Lisa igen somnade jag i soffan, såklart var hon flitig med kameran..







Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

I Vad

Uppstigning klockan halv 8 imorse, vi skulle slänga ut den sista halmen från höskullen. 3-4 timmar höll vi oss sysselsatta med det, jobbigt värre men vi klarade det faktiskt!

En dusch och lite fix senare så skyndade vi oss iväg till Västerås där syster skulle till make up store, medans hon var där gick jag och Lisa runt och shoppade lite på stan.

Nu sitter jag hemma hos lisa, ikväll blir det rix fm festivalen och sedan blir det Twilightfilmen.

Imorgon ska vi sola och bada :)


Ha en trevlig kväll i sommarvädret, Hörsdå!!

Pinsamt!

Kissie är en wannabe! Hon kör en SP08A genom att hitta en snygging, döpa om denne till mr och sedan första bokstaven i något man förknippar personen med. I hennes fall är det mr "C" Sen är ju mr bara till för killar.

Pisamt tjejen, kom på något eget!


Kommerintepånågotattskriva

Sverige har gått miste om två riktiga snyggingar nu. Under en vecka kommer Corr och Vicky vara på olika ställen ute i världen. Ni hittar dem säkert i solen, men dom har otur för dom åkte ifrån ett kanonväder, dumma som dom är.

Imorgon ska det bli sol hela dagen enligt SMHI och mig kommer ni också att hitta i solen. På kvällen ska jag följa med grannen och titta på lite terränghoppning. Tänk vilken snäll granis hon har som alltid (eller ja, ibland) ställer upp!

Snart är det dags att sova, men först ett avsnitt av rena rama rolf!
Kör en Johanna, hörsdå!

Midsommar

Smarta jag glömde bilderna!

 

 













Midsommar

Vädret höll uppe och vi fick vår sol mot kvällen! Startade kvällen med att grilla, prata och skratta.
Vi hade riktigt kul med vänner, femkamp, dans och musik. Springa med en ballong mellan benen
kan jag iallafall..
Efter en rolig kväll spårade tyvärr allting ur, tråkigt att vissa bara är ute för att förstöra.
Bjuder på lite bilder iallafall!

Hissen och dissen!

Hissa bantning

Dissa bögar


Hjälp

Det där med att välja är inte riktigt min grej. Har allvarliga planer på att raka av mig mitt hår! Okej, där tog jag i lite men ibland skulle det vara ganska skönt.

Det jag kan välja på är vågigt, krulligt, lockigt eller rakt. Svårt om jag får säga mitt!




Tummen upp för sallad!

Pappa slutade tidigt idag så jag gjorde en sallad till honom och syrran. Blev kycklingsallad med avokado, nät och håningsmelon, sockerärtor, lime, ruccolasallad, körsbärstomater och basilika. Det var vääldigt mättande så jag orkade inte så mycket.

Verkar som dom överlevde iallafall :)


Otur

Dagen har varit lite av en otursdag. Jag skulle vara lite snäll för en gångs skull och faktiskt laga mat till familjen. Tar ett kliv bakåt och plötsligt gör det så jäkla ont under foten. Blir förbannad, svär lite och hoppar på ett ben. Där på golvet ligger en liten surrande geting. Halvspirnger ut, tar cykeln och cyklar ett varv runt huset, då kändes det mycket bättre.

Skulle ha i en förpackning med krossade tomater i maten, klipper upp kanten på den men det blev inget hål. Trycker lite hårdare och PANG! Där hade jag gjort något som inte var så bra. Kunde inte göra annat än att börja skratta när jag fick se mig själv i spegeln. Det var tomatsås i håret, på min vita tröja, i ansiktet och i ögat.

Jag ska nog inte bli kock när jag blir stor, skulle nog passa bättre i någon komediserie istället.



Det är katter, ugglor och jag själv som går runt med gula ögon. Frågan är om jag är smidig eller klok? En blandras kanske..


kväller

Nu har jag både sprungit och ridit, känner mig ganska nöjd faktiskt! Imorgon ska jag kanske till mormor också, jag gillar't!

Fick lite panik för ett par dagar sen när jag fick reda på att midsommar var redan på fredag, jag som hade gått runt och trott att det var nästa vecka. Jag behöver hjälp vilken klänning jag ska ha? Inte kan jag köra på bikini iaf.. Nu när jag vet att det är på fredag så längtar jag! :D

Börjar bli lite hungrig nu, jag som redan har borstat tänderna och allt. Börjar kanske bli dags att försöka sova då istället, men hur somnar man? Jag börjar få svårt att sova.


hopphopp!

Den här dagen har gått snabbt, har haft massor att göra. Imorse hoppade vi lite med lilla minishettisen Oriflame också. Vet inte riktigt hur högt det är men är nog iallafall ungefär lika högt som henne. Hon springer och hoppar så glatt! :)



Nu ska jag bege mig ut för att rida lilla ponnybus! Får se om jag av att hålla mig kvar idag, spännande!

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Nu är det dags för frukost, sen ut i det trevliga vädret :D

Första riktiga sommarlovsdagen

.. och vädret är som höst. Ärligt, det här börjar bli pinsamt och jag känner mig tjatig men självklart så börjar man tröttna. Allt kommer ju förskjutas, minusgrader på midsommar och plusgrader på jul.
Själv har jag sovit bort halva dagen, resten av eftermiddagen har jag kollat på film. Skapligt sugen på att åka skridskor, jag vill kunna göra snygga piruetter i konståkning och tackla omkull massa folk på ishockey!  :) Dagens film på disneychannel handlade om det. Har även kollat igenom halva sunes jul. Kolla på julkalendern mitt i sommaren, då är det allt bra illa!

Inte förrän mot kvällningen började jag vakna till lite. Hade tänkt rida min lilla ponny på banan idag, tyvärr kom vi inte riktigt så långt. Var massa folk och bilar utanför så han började krångla och reste sig hela tiden vid stora vägen. Gick inte alls att göra ngt så det slutade med att jag fick träna dressyr ute istället. Ojojoj, den hästen gillar inte att vara ute i skogen utan en kompis med sig. Han skulle nog passa bättre som en cirkushäst :)

Efter lite mer än en timmes ridtur blev det en springtur igen. Det är så skapligt skönt att dra ut och springa och dunka musik i iPoden. Har läst någonstans att man kan bli beroende av att springa, eller inte av att springa utan av adrenalinet kroppen producerar när man springer. Fast det finns nog värre saker man ska akta sig för att bli beroende av ;)

Pussdå!

utanför fönstret faller regnet..

Ja, då frågar jag mig igen, vad gör man en dag som denna? Utanför mitt fönster vräker regnet ner, inga fåglar kvittrar och allt är grått och dystert. Lär antagligen få sitta här och fundera hela dagen, kommer inte att komma på något värt att göra. Jag blir bara deprimerad av det här fucking äckelvädret. Lite sur får man bli! :)

Så fort det slutar regna ska jag bege mig ut och rida, om det nu slutar det vill säga. Slutar det inte kommer bebis att få stå idag, min sadel blir fläckig annars! Vem är dum och uppfinner ljusa sadlar? Och vem är så jävla dum att dom köper en sådan? Haha, jag blir gråhårig..

Men det finns faktiskt något som är positivt med regn! Det är jätteskönt att dra ut och springa. Jag springer mycket hellre i regn än i sol. Sprang en vända igår och om det fortsätter att regna såhär kommer jag dra ut och springa mig lite glad idag med :)

Men åter, vad hittar man på en dag som denna?


Sommarlov!

Efter ett helt skolår är det äntligen sommarlov, ska bli superskönt! Det är galet hur den sista terminen alltid kan gå så snabbt. Klockan 9.15 samlades vår klass tillsammans med  några andra klasser i kyrkan för att ta del av sång och tal. Med i skolans kör var våran tjej Johanna. Hon var sötast av alla! Galet söt var hon i sin fina klänning. Den ungen ser alltid så glad ut :)

Väl ute ur kyrkan igen samlades alla tjejer (förutom hästnörden :O) ) för en fika på Wayne´s. När vi alla var mätta och glada styrde jag och Lisa vidare till Västerås för att kolla på lite studenter. Var roligt, och dom verkade glada iallafall! Såg lite folk vi kände :) Blev lite shopping också. Egentligen var det inte tänkt så men det slutade med att jag kom hem med två tubklänningar och ett par skor.

Väl hemma igen drog jag till stallet. Hästkusarna var helt genomblöta och frusna, dom stackrarna! Tyckte synd om dom så jag ställde in dom i stallet. Blir en tidig morgon för mig imorgon eftersom dom ska ut tidigt. Känns inte som jag ser fram emot det så jättemycket, är ju faktiskt första sommarlovsdagen imorgon!




snart sommarlov!

Nu är det äntligen bara avslutningen kvar imorgon! Och vad det gäller vädret, vi behöver ju inte förvänta oss något annat än regn iallafall. Svensk sommar..
Hoppade lite idag, gick ganska bra. Den hästen har sina viljor, får han inte som han vill, ja då är det bakbenen som gäller. Får hålla i mig lite.
Pappa kom hem med myggmedel och dressyrspö idag så nu ska det tränas på ännu mer.

Imorgon efter avslutningen blir det ett sista fik med tjejerna innan lovet. Alla utom svikaren Corr, hon är en riktig hästnörd.. Men vi tycker om henne iallafall!
Blir det inte allt för dåligt väder bär det vidare till Västerås, annars har jag faktiskt inga planer inför imorgon. Skönt!!

Ha en trevlig regnig morgondag alla! Nu ska jag måla naglarna, ni kan ju få njuta lite av min lilla bebis.

Visst är han ett litet charmtroll? ;)


Torsdag

Idag messar Vicky mig när jag sitter i bussen och är halvvägs påväg till skolan att vi inte har någon lektion idag. Det sög totalt att jag ens drog in, bara att vänta på nästa buss som gick 30 min senare och åka hem igen!

Tänk vad trevligt det skulle vara om det var jättevarmt ute nu och stekande sol. Jag börjar bli sugen på att bada faktiskt. Är det någon som vet när det ska vända och bli varmt igen?

Ställde upp för Nic nu och tog en bild på min egna vägg. Visst kan jag också vara snäll ibland! :)


Spöken är inte min grej..


Tagen på bar gärning

Nu är det så att jag, Nico och sist men inte minst Vicky, har slutat med godis, dricka, saft, glass, o.s.v... ni vet ju allt som hör därtill! Idag togs hon på bar gärning. Pinsamt tjejen! ;)

Lilla Oriflame

Vår lilla minishettis Orri är så galet söt och snäll. Tyvärr kan hon va på rymmen ibland men aldrig går hon någon stans. Sötare häst får man leta efter! Ska försöka få upp en film när hon gör ticken vi lärt henne


Kollade på lite gamla bilder på bilddagboken. Hittade även en bild jag tog på fototapeten innan jag fick hem den. Tror inte jag har visat väggen förut? Måste ju erkänna att man blev rädd de första dagarna innan man hade vant sig..


Vädret kommer göra mig gråhårig..

Jag blir så trött på vädret så det finns knappt ord för det. Antar att det är så vi får lära oss att leva med de svenska somrarna. Bara att acceptera... Eller jag tar tillbaka det där, det går inte att acceptera!!!!
Bara en dag i skolan och det tackar jag mycket för, så trött på alla lärare.

Ska nog ta och springa av mig det dåliga humöret, hörsdå! :)


Hoppsan!

Det finns tydligen sadlar döpta efter mig! :)
 

Äntligen

Nu är den sista uppgiften fixad för detta läsår. Den här dagen har varit mer jobbig än bra. Vissa lärare fattar jag inte alls vad dom gör på skolan? Otrevliga, sura och dumma lärare borde ju inte få jobba på skolorna.
Hur ska vi lära oss något av det?
Är det meningen att vi ska se upp till dom?
Ska våra betyg sluta orättvist i vissa ämnen bara för att läraren är så?
Ska dom ha rätt att behandla oss hur dom vill?
Skärpning på er!

Hata data

Äntligen klar med projektrapporten i data, jag hatar data!
Behöver piggas upp..



Ärligt talat..

Allvarligt nu gott folk, nu känner jag för att vara lite oseriös som jag brukar vara. Någon som kan få in en flaska i munnen?

Helt slut

Skapligt trött efter vår ridtur. Vi trodde vi hade kommit på en kanonbra ridväg och var påväg "hemåt" men upptäckte efter ca en timme att vi var runt en mil hemifrån. Hade problem med att hitta hem igen, 2,5h senare med  jätteont i både knän och rumpa var vi äntligen hemma igen. Hann därför inte med någon springtur idag.. Vi kör den imorgon! :)
Lägger upp bilden sen jag och Lisa drack latte idag :)

Träning!

Ska börja följa ett löpschema nu, hoppas på att det ska bli lite lättare att följa och att det ger mer motivation! :) Rider runt 6 dagar i veckan också så lite tränad hoppas jag på att jag kommer bli! :)
Träningsscheman finns på www.iform.se

Bara en seriös skoldag kvar och det kommer bli skönt som bara den!
Nu blire en timmes ridning och efter det en springrunda, vi hörs! :)

måndag morgon

Time for school. Nu gåre tungt, men vi kämpar sista veckan!
Ha en bra dag :)

Dreams..

Photoshop. Visar iafl ens drömmar! haha
Tack Nic för bilden :)

Ääälska smoothie!

Gjorde mig nyss en jättegod fruktsmoothie som jag nu sitter och dricker! Den här gången blev det en smoothie gjord av honungsmelon, jordgubbar, hallon och kiwi. Kanon med lite C-vitaminer för mig som aldrig blir frisk! Har dessutom lyckats få världens största myggbett på ovansidan av handen. Är helt röd och uppsvullen, sen dunkar den. Jag tycker att det är äckligt, så jag är glad att det inte är skola idag annars hade jag nog gått runt med ett bandage på.
Nej nu får det ta och bli sommar så dom äckliga svarta vinbären blir klara! Dom ska jag försöka trycka ner i mina smoothies för dom var tydligen jätterika på C-vitaminer :)


Hårinpackningar, me like!

Dock hjälper dom inte bättre om du sitter längre än den angivna tiden, vilket heller inte är skadligt så känner du för det är det fritt fram! Däremot skulle den hjälpa bättre med värme så en stund i bastun är perfekt! Handdukstorka håret innan du har i inpackningen, då finns det mindre vatten och den hjälper bättre!

Absoluta favoriten är helt klart denna!

Lördag

Dags för lite partyparty!
Trevlig kväll alla! :)


Tråkigt värre

Sitter och kopierar sångtexter till ett 50års-kalas. Tack och lov är väl inte vädret det bästa, så det gör mig inte så mycket att sitta här en liten stund. Har varit ute och sprungit, dock inte så jättelångt men det blev nästan en 4km runda iaf innan spöregnet kom. Hoppas på att det snart slutar regna så jag kan sticka ut och rida en sväng innan jag ska över till grannarna

Nu måste jag hämta pappa, skrivaren strejkar och börjar skicka ut vita papper nu.. fan va arg jag blir!

Hörsdå :)

Fredag

Nu är denna vecka avklarad i skolan, väntar bara på att nästa vecka ska ta slut så vi äntligen kan få lite sommarlov! Dock känns detta inte så väldigt frestande just nu då vädret inte är det ljusaste för tillfället. Vi får med spänning vänta och hålla tummarna för hur vädret vänder sig.
Imorse var jag väldigt trött och bestämde mig för att sticka till skolan lite senare denna dag. Skolan gick väldigt snabbt och vi roade oss så gott vi kunde på håltimmarna. Egentligen har vi slutat äta godis men bestämde att en dag fick vi allt äta lite godis! Drog och köpte kolasnören på Willys och körde remätartävling när vi kom tillbaka till skolan. Jag och Corr sög på den tävlingen och hon utmanade killarna att försöka få in en snusdosa och stänga munnen. Tyvärr var hon inte så bra på detta heller utan fick kväljningar hela tiden, strax därefter gav hon upp.
Efterskolan drog vi hem till Nico och beställde lite pizza. När tiden började närma sig studentdags drog vi ner på stan för att titta. Ååååh, jag vill ta studenten Nununununununnuuu!
Jag och grannen sadlade våra hästar ganska sent så det blev en kvällsritt ner  till salbohed. Var väldigt mys och kul med lite fart!

Idag

Idag kör vi på vågigt, vad kör du på? :)



             


VIDEBLOGG


Plugg

Nu blir det plugg resten av kvällen, så jag ska inte sitta något mer vid datorn. Måste se till att få bra på sista provet imorgon i Naturkunskap B, annars får jag inte något högre betyg.. Ha en bra kväll så hörs vi imorgon! :)


Vilken?

Vilken av dessa två parfymer luktar godast? Kan inte riktigt bestämma mig, men gillar lite mer söta dofter! Kanske det finns någon som luktar ännu godare? Snälla, hjälp mig! :)


Dagens!

Eftersom det inte var ngt bra väder slutade dagens outfit med jeansleggings, vitt linne och pappas skjorta. Myskläder, me like!


Detta gillar vi inte!

Folk som hela tiden är sura, tråkiga och otrevliga är något vi verkligen inte gillar. Varför inte försöka göra saken bättre och förhoppningsvis må bättre själv utav det? Nej, ni som är såna: bläbläbläbläbläBLÄ på er! :O
Jag tänker iallafall inte påverkas, jag är glad som jag alltid är :)

Ännu en skolmåndag avklarad!

Bara en måndag i skolan kvar nu!
Idag var det ännu en soft dag i skolan, käkade lite glass i solen, var på två lektioner och slutade vid 12. Efter det drog jag, nic, blondi, grisa, elvis och randig och fikade på Wayne's. Tiden rann iväg, hittade lite saker på stan och plötsligt var klockan halv 4. Var väldans trevlans iaf! :)




RSS 2.0