Onsdag och hårkontroll

Har nu införskaffat mig hårkontroll. Hoppas att dessa ska hjälpa mig till ett bättre, friskare och längre hår. Läste runt lite om det och det verkar som den hjälper bäst om man tar dubbel dos, funderar på att testa det:) Kanske inte är alltför bra, men sedan när blev jag nyttig?



Tisdag

Det är bara dumma jävla personer som cyklar utan vantar mitt i vintern, det märkte jag i morse..

Själv måste jag ha landets bästa balans tack vare min ponny. Inte är han någon finstilare iallafall, skulle galoppera vanligt på en volt vilket var bra ansträngande bara det. Han envisas med att byta galopp eller hamna i kors hela tiden, eller bara står på stället. Hans stil skulle jag kunna tänka mig likna lite Oki dokis stil.
Körde en längre ökad galopp på stubben också, gick bra fram tills det låg en hög med halm framför oss. Vips så kastade han sig åt sidan, fråga mig inte hur men kvar satt jag :D Dessutom hoppar han vissa diken som om det vore brinnande eld, vilket pucko..

Begav mig ut på en liten promenix också med graanen, lät som jag kanske får ut henne imorgon med :)

Jag kanske håller på att bli sjuk, men jag ska iallafall dra och para ihop lite strumpor nu..


Hörs då, gott folk :)

Måndag

Det har varit mycket i helgen, jag känner för en semester..
Idag startade jag en tvättmaskin för första gången i hela mitt liv, var kanonnöjd!
Mamma: -Hur många grader satte du den på då?
Jag: -Handtvätt! *stolt*
Mamma: -Men du måste ju kolla hur många grader det är. Det får inte vara över 40 grader!
Blir lite spännande att se när det är klart! Jag trodde en handtvätt var en handtvätt..

Bebis får vila idag, han har fått nya skor också :)
Vi bytte hovis för 4 gånger sen, den vi har nu är riktigt bra. Problemet med gubben är bara alla hans historier. Han kör samma varje gång han är här. T.ex. har militären bestämt att man ska sko var 6e vecka.. osv..

Min mage börjar kurra, hoppas mamma blir klar med käket snart.. måste till stallet sen också.

Hörs på er, små människor :)


Torsdag

Jag hatar, hatar, HATAR skolan så ända in åt helvete. Det är ingen mening att jag går i skolan, kommer aldrig bli smartare i vilket fall. Hoppas inte lilla määääniiiiiiiiii kommer bli för besviken imorgon när jag sätter fingrarna i halsen framför honom och ger han en slängspya rakt i facet, känner mig skapligt taggad!

Egentligen har jag ingen lust att dra till skolan imorgon, jag vill hitta på något roligt istället..

Träningen igår gick helt okej, ridningen idag gick också helt okej.


Tisdag

Det är pluggtime hemma och jag känner mig inte så pigg. Var ute i morse och la på ponnyn ett täcke, lekte lite följa john och han är bara för söt.


Måndag

Idag har jag inte mått på topp, varit trött och hängig. Tydligen märktes det i skolan, fick flera frågor ifall jag var sur.. Verkar som det är ganska lätt att se hur jag mår, men självklart var jag ju inte sur utan bara trött!
Somnade på en bänk i skolan, några roade sig med att sätta sig på min rygg. Är osäker men har ett svagt minne av att jag blev lite småsur just då. Mitt "morgonhumör" är inte att leka med.




säg hej till min söta vän nico :)


Söndag

Idag har jag och vicky degat hela dagen. Jag orkar fan inte göra något.
Gårdagen var skitkul och Leo var skitfull.



Fredag

Ibland är fantasin lite för livlig.. Jag och corr skrattade ganska mycket på vår geografilektion. Vi diskuterade hur lilla manfred skulle se ut med en banan på huvudet. Jag kunde verkligen inte sluta skratta, jag skrattade tills jag fick tårar och blev svart under ögonen. Inte kunde jag titta på gubben heller, det blev bara värre då. Tillslut frågade han mig om jag ville gå ut en liten stund, vilket jag såklart var tvungen att göra.

Trodde för en liten stund i matsalen att det skulle bli matkrig, men det lugnade sig snabbt.
Det är ganska soft att lärarna är sjuka hela tiden, det blir mindre lektioner för oss då! Ännu bättre är att dom inte ska få något vaccin, vilket gör att dom lättare kan smitta ner varandra. Hosta lärare, hosta! :D

Sen måste jag erkänna att min lilla åsna till ponny är ganska söt ibland.



En vanlig dag i skolan, vi är inte som alla andra!

Onsdag

Jag är trött, orkar inte skriva om min dag.
Tränade idag, gick bättre. Resten får ni fråga.

godnatt

Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Haha, jag har tydligen gått och blivit bi. Min nya kärlek heter Malena Andersson!


Fredag

Ännu en fläta ger ett nytt inlägg!

Idag har vi haft ananasmys i skolan. Jag, nic och corr drog till Willys för att införskaffa oss en ananas. Sprang runt i skolan med ananasen i vårt sökande efter en kniv. Konstiga blickar och några frågor fick vi om vad vi gjorde med en sån i skolan. Det var inte ens värt att svara på dessa dumma frågor, för en jävligt dum fråga kräver ett jävligt dåligt svar. Självklart ska man äta den!!!

Till slut kom vi på att vi kunde kika in i lärarrummet efter en kniv, rotade lite och hittade tillslut kniv, tallrik och handsprit. När nic sa att det stank sprit var såklart jag och corr också tvungna att testa handspriten. Jag märkte ganska snart att det var ett jävligt dåligt val av mig, jag hade ju sår på fingret sedan jag hade ridit utan ridvantar. Helvete vad ont det gjorde!

Det var skönt att jag kunde äta ananas idag, dock sved det eftersom läpparna nästan är lite småsåriga sedan blåsorna igår.


Har nyss ridit bebis på åkern, han är bra söt han. Blev lite race barbacka, kan behövas det med :)

Nu väntar nog en film känner jag, eller vad säger ni?




Ja ni, vad ska vi göra med denna människa?

Hörsdå!

Min nya kärlek

Har hittat nya mirakelprodukten till mitt hår. Håret blir jättemjukt på en gång när du har i det i fuktigt hår.
Straight Out Gel

SACHAJUAN Straight Out Gel skyddar håret från värme och slitage. Det ger ett mjukt och silkeslent hår med hög glans. Du får ett rakt och slätt hår som håller sig vackert länge.

Bruksanvisning: Applicera i rent, fuktigt hår och kamma igenom.


Torsdag

Det sög att komma tidigt till skolan imorse, första lektionen var inställd. Andra lektionen slutade 5 i 11, sedan slutade vi :)
Vicky orkade inte skjutsa mig och jag orkade inte gå, så det blev jag som fick skjutsa henne på cykeln. Tur att människorna stannade upp när vi kom där, för inte gick det smidigt iallafall. Vinglade runt sådär lite halvgalet och skrek.

Gick hem från bussen men blev upplockad efter halva vägen. Ett par kilometer lyckades jag ta mig fram iallafall. Fick faktiskt anstränga mig lite, redan i bussen började jag känna mig svintrött och yr.

Nu på kvällen har jag ridit en pigg häst på stubben. Det är bara dumma människor som rider pigga hästar utan vantar, till dessa hör jag.. Har även sprungit några km men det sög för jag var inte alls trött när jag kom hem. Nästa gång ska jag springa ännu fortare. Skulle vara lite roligare om min lata granis ville springa med mig också.. Vi får jobba på det.

Godnatt busungar :D

Onsdag

Nu är det så att för varje inbakad fläta som nico gör på mig, skriver jag ett blogginlägg. Det är alltså henne det hänger på.. ;)

Idag efter en galen dag (som vanligt) i skolan, drog jag, corr och vicky till stan och hällde i oss chokladbollar, fanta och cola och snackade en massa skit. Jättemysigt, satt där ett bra tag.


Tydligen inte bara vi som tycker att Corr måste ha ngt fel ;)



När jag kom hem drog jag och pappa till monica på träning. Hästen gick in på en gång i transporten, vilket var skönt. Väl på träningen gick allt åt skogen, jag red som en kratta och hästen gick därefter. Inte så lätt att vara alla olika tränare till lags, när dom säger raka motsatserna till varandra.. När träningen väl var över fick vi inte in hästfan i transporten, så monica m.fl. fick komma ut och hjälpa till, tänk att den hästen kan man bli tokig på!
Ibland undrar jag varför jag ens började med hästar, men för tillfället kan man ju inte bara sluta, får hålla tummarna att det går bättre nästa gång.

Några av historiafrågorna som ska vara klara tills imorgon är gjorda, eller snarare chansade. Har kanske gjort hälften av alla man skulle, det är inte så lätt att svara på frågorna när man inte ens förstår frågan.

Påtal om skolan så är våran mattelärare störd. Idag drog han tillbaka min bänk och säger "tänkte ifall du inte fick plats". En kick mellan ögonen skulle han ha :D


Godnatt busungar!

Tisdag

Flera klagar över att jag är seg på att skriva, kanske borde vara snäll och bättra mig? Skriver nu iallafall så får vi se hur många dagar det tar innan jag får för mig att skriva igen..

Börjar gå bra med ponnyn. I fredags tränade jag lite hos Stina, gick klockrent.
 
I söndags var vi till Enköping och hoppade. Ett stopp i 80, hade inga sporrar och jag fick verkligen kämpa honom över hindren. Den hästen hade ingen energi då.. Lotta föreslog då att jag skulle testa att hoppa med sporrar sedan i 90. Sagt och gjort, och det gick mycket bättre! Det gick kanon fram till näst sista hindret. Vet inte vad som hände, men han gick ner på knä, jag åkte av och bommarna "flög". Kanonnöjd iallafall över dagen!

Ny skolvecka har börjat, men jag är redan slut efter två dagar. Tack vare mina underbara flickor så orkar jag pallra mig till skolan. Utan er hade det aldrig gått. Vi hittar bara på roligare och roligare saker för varje dag!

Årets Idol suger! Jag vill se när dom sjunger, inte när dom sitter och gråter, pratar strunt eller bara ser fula ut.





Ovärt att veta..

Jag är orolig över min vän Nico. Hon kommer snart bli ett päron eftersom att hon käkar så mycket äpplen och mandariner. Själv blir jag snart en nöt, för jag dricker mycket oboy.

Igår var jag i heby och kollade när grannen red, idag var jag Stinas skötare för hon skulle träna hos Monica och imorgon slutar jag tidigt i skolan! Då måste jag städa klart stallet....

För övrigt så är jag redan skoltrött och jag suger på att orka och hinna blogga..

Transporten är äntligen besiktigad och klar!
Fredag ska det hoppas hos Stina, söndag ska det hoppas Pay and Jump i Enköping och på onsdag ska det hoppas hos Monica. Behöver uppdatera lite hästar så graanen nere från gbg också hänger med i svängarna..

Nu är jag trött och funderar på att sova, godnatt! :)


RSS 2.0